Mama Lama Lagi Kew..


MAMA LAMA LAGI KEW...

 Kalau korang cakap perempuan kaki shopping, suka shopping lama-lama. Sebenarnya orang lelaki lagi kaki shopping tau.

Jangan marah ye, kenyataan diatas bukan dituju untuk semua lelaki tapi pada laki cm ja... hehehe 

Inilah buktinya Afiq dan Irfan dah kebosanan lama tunggu En Eddie pilih baju.


MAMA LAMA LAGI KEW
Afiq dan Irfan yang dah kebosanan lama tunggu.


Rumah Kecil
10 Pesan Iman Syafie
Previous
Next Post »

3 comments

Click here for comments
Ana Suhana
admin
April 17, 2017 at 12:42 PM ×

haha. kesian dorang. bertabahalah wahai anak. hehe

Reply
avatar
Fieza Sani
admin
April 19, 2017 at 11:33 AM ×

husband saya akan lama kalau masuk ke bhg.kegemaran dia..lagi lama kalau kat shopping complex feveret dia, Low Yat...bertabah je kalau ikut dia kat sini...

Reply
avatar
aRzMoHa
admin
April 20, 2017 at 12:09 PM ×

tapi orang lelaki jarang jarang shopping kot

Reply
avatar